Produkte

Çfarë bëjmë ne

Qingdao Hicorp Grupi është themeluar në vitin 1966, pas zhvillimit gjysmë shekulli së, Hicorp Njerëzit gjithmonë të marrë "Learning, duke menduar, inovative dhe duke qenë i pari" si udhëzues, të rritur konkurrencën kryesore, dhe tani Hicorp ka rritur të jetë ndërmarrje e modernizuar e cila merr të rënda makineri inxhinierike, makineri tekstile, pjesë auto dhe këpucë, si produktet kryesore. Për pesëdhjetë vjet, ne ka qenë zgjedhur si ndërmarrje të rëndësishme kombëtare të teknologjisë së lartë, kombëtare "Kontratë parë, Credit parë Enterprise", "AAA klasës Kredi Ndërmarrjeve". "Shtëpinë e Model Worker Kombëtar" .Qingdao Hicorp Heavy Industry Technology Co, Ltd, është një kompani prodhuese e myk segmentit, kuti kanal nën rrugë, myk Precast konkrete dhe carrousal.

Shiko më shumë