• Шилд сегмент Мувла

  Шилд сегмент Мувла

  Сегмент Мувла Шилд е донесен тркалање артикулирани отворање и затворање за да се обезбеди не-деформација по континуирано производство, и не-истекување на кашеста маса по вградена подвижна печати. Прецизноста на ширина празнина може да се контролира на ± 0.2mm, како и уред за заштита на безбедноста е дизајниран да ма ...
  Гледај Повеќе
 • Metro Tunnel Segment Carrousel

  Metro Tunnel Segment Carrousel

  Нашата компанија има сукцесивно воведе во напредна технологија на мувла производство од Европа и Јапонија. Со постојано подобрување и иновации, со посебен концепт R & D и технологија е формирана. Ние може да обезбеди клуч решенија за изгледот, тестирање и изградба на штит Se ...
  Гледај Повеќе