• Мали Делови Carrousel

  Мали Делови Carrousel

  Нашите автоматски carrousel за специјални облик компоненти се истражени и развиени независно од страна на нашата компанија во комбинација со процесот на производство на специјални облик компоненти, која е погодна за многу видови на специјални облик конкретни компоненти. Со карактеристиките на висока automati ...
  Гледај Повеќе
 • Чекор-внесе Оплата Мувла

  Чекор-внесе Оплата Мувла

  Дизајнот на нашите еко-заштита на компоненти и сунѓерот Град Компонента Калап е разумен и научни. Преку анализа на сила, за да се обезбеди силата на мувла и намалување на телесната тежина. Преку дизајн на разумни заварување и destressing технологија, деформација е намалена, обезбедување на л ...
  Гледај Повеќе