• Lightweight Partition Wall Panel Production Line

  Lightweight Partition Wall Panel Production Line

  Lightweight Partition Wall Panel Production Line
  Гледај Повеќе
 • Precast Concrete Structure Carrousel / Production Line

  Precast Concrete Structure Carrousel / Producti...

  By introducing advanced European technology, our company has researched and developed a PMS system for PC structure carousel with our own intellectual property rights. The system has production preparation function, including daily planning and structure design. Production management includes PMS...
  Гледај Повеќе
 • Шилд сегмент Мувла

  Шилд сегмент Мувла

  Сегмент Мувла Шилд е донесен тркалање артикулирани отворање и затворање за да се обезбеди не-деформација по континуирано производство, и не-истекување на кашеста маса по вградена подвижна печати. Прецизноста на ширина празнина може да се контролира на ± 0.2mm, како и уред за заштита на безбедноста е дизајниран да ма ...
  Гледај Повеќе
 • Metro Tunnel Segment Carrousel

  Metro Tunnel Segment Carrousel

  Нашата компанија има сукцесивно воведе во напредна технологија на мувла производство од Европа и Јапонија. Со постојано подобрување и иновации, со посебен концепт R & D и технологија е формирана. Ние може да обезбеди клуч решенија за изгледот, тестирање и изградба на штит Se ...
  Гледај Повеќе
 • Би-стан Хоризонтална Интегриран Сандаче Водосток Мувла

  Би-стан Хоризонтална Интегриран Сандаче Водосток ...

  подземни Интегриран Сандаче Водосток мувла најмногу се применува за изградба на јавни тунели за централизирано положување на енергија, комуникации, радио и телевизија, водовод, канализација, топлина, гас, како и други урбани подземни цевководи. Тоа во основа се решава проблемот на "...
  Гледај Повеќе
 • Вертикална три-стан Интегриран Сандаче Водосток Мувла

  Вертикална три-стан Интегриран Сандаче Водосток М ...

  Veritical Single-apartment Integrated Box Culvert Mould Vertical Bi-apartment Integrated Box Culvert Mould Vertical Tri-apartment Integrated Box Culvert Mould
  Гледај Повеќе
 • Мали Делови Carrousel

  Мали Делови Carrousel

  Нашите автоматски carrousel за специјални облик компоненти се истражени и развиени независно од страна на нашата компанија во комбинација со процесот на производство на специјални облик компоненти, која е погодна за многу видови на специјални облик конкретни компоненти. Со карактеристиките на висока automati ...
  Гледај Повеќе
 • Чекор-внесе Оплата Мувла

  Чекор-внесе Оплата Мувла

  Дизајнот на нашите еко-заштита на компоненти и сунѓерот Град Компонента Калап е разумен и научни. Преку анализа на сила, за да се обезбеди силата на мувла и намалување на телесната тежина. Преку дизајн на разумни заварување и destressing технологија, деформација е намалена, обезбедување на л ...
  Гледај Повеќе