производи

Што правиме

Кингдао Hicorp група е основана во 1966 година, по развојот половина век, Hicorp Луѓето секогаш се "учење, размислување, иновациите и да биде прв" како водич, подобрување на основни конкурентност, а сега Hicorp прерасна во модернизираниот претпријатие, кое се тешки инженеринг машини, текстилни машини, авто делови и чевли како водечки производи. За педесет години, е избран за клучните национални хај-тек претпријатие, национални "Договор прво, прв кредит претпријатие", "ААА одделение кредитна претпријатие". "Домот на Национално Модел работник" .Qingdao Hicorp тешката индустрија технологија копродукции, Ltd е производство на компанијата на сегмент мувла, кутија пропуст, префабрикувани бетонски мувла и carrousal.

Гледај Повеќе