• Shield Segment Mold

    Shield Segment Mold

    Shield Segment Mold wis diadopsi opening rolling-digawé lan nutup kanggo mesthekake non-ewah-ewahan bentuk sawise produksi dadi, lan non-bocor slurry sawise asu laut ngambang ditempelake. Tliti jembaré growong bisa kontrol ing ± 0.2mm, lan piranti pangayoman safety dibangun kanggo ma ...
    ndeleng More
  • Metro Tunnel Segment Carrousel

    Metro Tunnel Segment Carrousel

    Company Kita wis kasil ngenalaken menyang majeng teknologi saka jamur Manufaktur saka Eropah lan Jepang. Miturut terus dandan lan inovasi, ing R khusus & konsep D lan teknologi wis kawangun. Kita bisa nyedhiyani solusi turnkey kanggo tata letak, testing lan construction saka Shield Se ...
    ndeleng More