• Lightweight Partition Wall Panel Production Line

    Lightweight Partition Wall Panel Production Line

    Lightweight Partition Wall Panel Production Line
    ndeleng More
  • Precast Concrete Structure Carrousel / Production Line

    Precast Concrete Structure Carrousel / Producti...

    By introducing advanced European technology, our company has researched and developed a PMS system for PC structure carousel with our own intellectual property rights. The system has production preparation function, including daily planning and structure design. Production management includes PMS...
    ndeleng More
  • Shield Segment Mold

    Shield Segment Mold

    Shield Segment Mold wis diadopsi opening rolling-digawé lan nutup kanggo mesthekake non-ewah-ewahan bentuk sawise produksi dadi, lan non-bocor slurry sawise asu laut ngambang ditempelake. Tliti jembaré growong bisa kontrol ing ± 0.2mm, lan piranti pangayoman safety dibangun kanggo ma ...
    ndeleng More
  • Metro Tunnel Segment Carrousel

    Metro Tunnel Segment Carrousel

    Company Kita wis kasil ngenalaken menyang majeng teknologi saka jamur Manufaktur saka Eropah lan Jepang. Miturut terus dandan lan inovasi, ing R khusus & konsep D lan teknologi wis kawangun. Kita bisa nyedhiyani solusi turnkey kanggo tata letak, testing lan construction saka Shield Se ...
    ndeleng More
  • Bi-apartemen horisontal Integrated Box Culvert Mold

    Bi-apartemen horisontal Integrated Box Culvert ...

    Ing lemah Integrated Box Culvert Mold biasane Applied kanggo pambangunan Tunnel umum kanggo mbikak terpusat saka daya, Komunikasi, radio lan televisi, sumber banyu, got, panas, gas, uga pipelines lemah kutha liyane. Iku dhasar solves masalah "...
    ndeleng More
  • Vertikal Tri-apartemen Integrated Box Culvert Mold

    Vertikal Tri-apartemen Integrated Box Culvert M ...

    Veritical Single-apartment Integrated Box Culvert Mould Vertical Bi-apartment Integrated Box Culvert Mould Vertical Tri-apartment Integrated Box Culvert Mould
    ndeleng More
  • Cilik-ukuran Components Carrousel

    Cilik-ukuran Components Carrousel

    Carrousel kita otomatis kanggo komponen khusus-shaped wis riset lan mandiri dening perusahaan kita ing kombinasi karo proses produksi komponen khusus-shaped, kang cocok kanggo akeh jinis komponen konkrit khusus-shaped. Karo karakteristik automati dhuwur ...
    ndeleng More
  • Langkah-diketik Revetment Mold

    Langkah-diketik Revetment Mold

    Desain kita Eco-pangreksan Component Component City Sponge Mold iku cukup lan ngelmu. Liwat analisis pasukan, kanggo mesthekake kekuatan saka jamur lan ngurangi bobot. Liwat desain welding cukup lan teknologi destressing, ewah-ewahan bentuk wis suda, njupuk l ...
    ndeleng More